Home arrow Nieuws arrow Nieuws arrow Panasonic Lumix DMC-TZ40
 
   
Main Menu
Home
Nieuws
HD TV Reviews
Digitale Televisie zenders
Links
 
Advertenties
Panasonic Lumix DMC-TZ40
woensdag 09 januari 2013

Panasonic Lumix DMC-TZ40De nieuwe Panasonic Lumix DMC-TZ40 is de meest geavanceerde compacte hybride foto- en videocamera die Panasonic heeft geproduceerd. De camera biedt een zeer goede beeldkwaliteit en veel verschillende functies, zoals een 20x optische zoom, 50p Full HD video-opnamecapaciteit en Wi-Fi-connectiviteit. Deze camera heeft een eenvoudig en gestroomlijnd design en is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, te weten zwart, rood, zilver en wit.

De TZ40 heeft een Leica DC-lens met 24mm-ultragroothoek en 20x optische zoom, een 18,1-megapixel MOS-sensor en nieuwe zogenaamde Venus Engine voor beeldverwerking. Als de gebruiker bewegende beelden wil vastleggen, dan bewijzen de Full HD AVCHD video-opnamecapaciteit en stereomicrofoon van de TZ40 goede diensten.

De geļntegreerde Wi-Fi van de Lumix DMC-TZ40 is eenvoudig in te stellen en opent nieuwe mogelijkheden. Door gebruik te maken van deze nieuwe functie en de camera draadloos aan te sluiten op een mobiel apparaat of smartphone, kan de camera nu volledig op afstand worden bediend. Dit betekent dat de gebruiker altijd eenvoudig een foto van zichzelf en zijn familie kan maken, zonder afhankelijk te zijn van de zelfontspanner. Nadat de Lumix-app op een smartphone of tablet is aangezet, kan men het scherm van dit apparaat veranderen in een realtimezoeker en de zoom en sluiter van de camera rechtstreeks vanaf het apparaat bedienen. De gebruiker kan hierdoor op precies de juiste plek gaan klaarstaan voordat hij via de op afstand bedienbare sluiter de foto maakt. Met de Wi-Fi-functie van de TZ40 kan men ook onmiddellijk zijn foto’s en video’s delen met vrienden en familie, zonder ze eerst te moeten uploaden naar een computer.


...lees de rest van Panasonic Lumix DMC-TZ40 (501 woorden)

© HDTV nieuws, 2013. | Permalink


Lees meer op: http://www.hdtvnieuws.nl/hdtv/panasonic-lumix-dmc-tz40-20130109/.
 
< Vorige   Volgende >
Advertenties


 
Advertentie